Grønne vægge
til kontormiljøet

Optimer indeklimaet på arbejdspladsen
og få
medarbejdere

Forbedret indeklima

Arbejdsmiljøet på kontorer er ofte fyldt med giftstoffer som CO, CO2 og formaldehyd.

Problemfri installation

Arbejdsmiljøet på kontorer er ofte fyldt med giftstoffer som CO, CO2 og formaldehyd.

Dansk design

Arbejdsmiljøet på kontorer er ofte fyldt med giftstoffer som CO, CO2 og formaldehyd.

Intelligente grønne løsninger

Kontorfolk udsættes ofte for giftstoffer i deres arbejdsmiljø, såsom formaldehyd, CO, CO2, og organiske opløsningsmidler. Levende grønne vægge hjælper til at fjerne de skadelige giftstoffer fra luften, samtidig med de frigiver ilt til kontoret, ligesom kontorplanter gør, men i et langt større omfang. 

Samtidig afkøler de luften i de varme sommermåneder, hvilket resulterer i betydelige besparelser på klimaanlæggets energiforbrug. Installeres de på ydermuren vil de ud over at nedkøle om sommeren, også virke som isolering om vinteren. Det giver yderligere besparelser på energiforbruget.

Grønne planter

Levende grønne vægge er naturlige luftfiltre, der skaber et renere og mere forfriskende arbejdsmiljø, som vil føre til bedre sundhed og produktivitet. Kontorarbejdere udsættes ofte for giftstoffer i deres arbejdsmiljø såsom formaldehyd, CO, CO2 og organiske opløsningsmidler.

Lydabsorberende ramme

Levende vægge blokerer højfrekvente lyde, og rammekonstruktionen mindsker lavfrekvent støj. Dette ses blandt andet langs motorveje, hvor planter bliver brugt til at  reducere støjen. Dette giver et mere roligt og produktivt arbejdsmiljø, og dét kan ses på bundlinjen.

Forbedret indeklima

Levende grønne vægge fjerner de skadelige giftstoffer, mens de samtidig frigiver ilt til arbejdsstedets luft, ligesom kontorplanter, men i et langt større omfang. Et godt indeklima er en kombination af mange ting, og grønne vægge er en naturlig løsning til optimering af flere parametre.

Styring af vægge

Væggen er koblet til internettet, og vækstlyset kan styres efter behov og ønsker. Styringen er typisk indbygget i dét armatur, som leveres med væggen. Fra eyeGarden webappen kan du følge med i kontorets indeklima og modtage notifikationer, når planter bør vandes eller der trænger til udluftning.

Trådløs fugtsensor

EyeGardens trådløse fugtsensor gør det lettere at holde liv i planterne – primært ved at undgå under- og overvanding, hvilket er én af de største syndere, når planter går til. Sensoren er baseret på Low Power BlueTooth og kan holde 1-2 år på det medfølgende batteri.

CO2-måling

Med CO2-sensoren kan du få et direkte indblik i indeklimaet. CO2-niveauet siger meget om luftkvaliteten, og undersøgelser viser, at det er en meget vigtig parameter, når man skal træffe vigtige beslutninger eller i forbindelse med indlæring.

Realtidsbillede

Du får et realtidsbillede af indeklimaet omkring væggen. Informationen fra sensorerne vises på et overblikspanel som viser temperatur, luftfugtighed, CO2 og vandniveau

Grafer og trends

Overblik over alle vægge

På dashboardet har du overblik over alle vægge. Når de skal vandes, får du automatisk besked.

Avanceret visning

Vil du høre mere?

  • (+45) 8149 9328
  • Møllegade 11A,
    9000 Aalborg

© 2018 All Rights Reserved. Design by eyeGarden.dk